Een bedrijfsfilm maakt uw bedrijf zichtbaar.

Een bedrijfsfilm biedt potentiële klanten een kijkje achter de schermen van uw bedrijf en krijgen zo een goede en betrouwbare indruk over de producten, diensten, activiteiten en het personeel van uw bedrijf. Ons doel is om in samenwerking met u als klant een bedrijfsfilm te creëren die een goede aanvulling is en nauw aansluit op het beeld en de visie dat uw bedrijf uitstraalt.

 

U heeft al een bedrijfsfilm vanaf 500,– euro.

Neem direct contact met ons op via dit contactformulier, voor een vrijblijvende offerte, of het maken van een afspraak, zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen informeren en adviseren. Tevens kunnen wij u voorbeelden van bedrijfsfilms tonen zodat u een duidelijk beeld krijgt over de mogelijkheden die Chinchilla Productions u kan bieden.

 

Uw bedrijfsfilm op internet.

Chinchilla Productions heeft ervaring op de digitale snelweg o.a. met  YouTube en Vimeo voor het aanmaken van bedrijfsgerichte videokanalen en het uploaden van uw audio,- en videoproducties.

 

Chinchilla Productions doet meer.

Chinchilla Productions beschikt over cameramensen en apparatuur voor het in beeld brengen van  live optredens, evenementen, presentaties en trainingssessies. Chinchilla Productions produceert bedrijfsfilms, instructiefilms, promotiefilms, voorlichtingsfilms, reportages en muziek videoclips voor elk budget, voor uw website, op DVD voor distributie of voor het vertonen op locatie.

Bij grote evenementen werken we nauw samen met “EuroFlash” en ” Event-Group”  licht, geluid en podium verhuur.