Over Gert-Frank

Chinchilla Productions (2006) is opgericht door Gert Frank van der Poel (1960).  

Hij is een zeer gedreven en ervaren camareaman en video/content producer.

Gert Frank heeft de opleiding voor camera man / editor gevolgd aan het Video Education Center in Almere. Hierheeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Gert Frank brengt met zijn jarenlange ervaring veel kennis en kunde in Chinchilla Productions.

Omdat hij veel met videoproducties heeft gewerkt tijdens de periode waarin er veel technologisch veranderingen in het vakgebied waren, kent hij de vele nieuwe mogelijkheden goed. Tevens heeft hij hierdoor geleerd om zijn creativiteit binnen videoproducties optimaal te gebruiken.  

Uit de zeer brede opdrachten portfolio van Chinchilla Productions blijkt de kennis en ervaring van Gert-Frank, Van specialistische video-journaals voor de Politie Haaglanden, reportages tot aan bijdragen aan radioprogramma’s. Zo heeft Chinchilla Productions een belangrijke bijdrage geleverd aan het TV-programma ‘ De start van de Nacht’.  

Chinchilla Productions werkt als een netwerk organisatie. Op basis van de opdrachten kan Chinchilla Productions eenvoudig en snel opschalen met een netwerk van zeer kundige en betrouwbare gepassioneerde experts.  

Chinchilla-Productions richt zich voornamelijk op de B2B markt, voor wat betreft bedrijfsfilms, instructiefilms, voorlichtingsfilms, commercials, live-registraties, reportages en muziek video-clips.    

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor een investeringsvoorstel.  

Enkele recente klanten zijn:

  • Gemeente Waddinxveen: promotionele video’s en advies
  • Politie Haaglanden: Volledige registratie events Politie BART: Informatieve video’s over toekomst meldkamer
  • Historisch Genootschap Waddinxveen: Portretten van spraakmakende inwoners Waddinxveen
  • Studio Alphen: Cameraman sportwedstrijden en Evenementen