Bas Oldemans “Carmelcollege” Gouda

“Gert-Frank is an extremely OK guy. He works very well with students, while maintaining superb professional standards. We, Carmelcollege Gouda, promote our school on You-Tube with the expert help of Gert-Frank and our own Digi-Media kids.”

Yvonne ‘t Hart “Latent Talent” Schiphol airport

“Chinchilla Productions heeft ons bedrijf en onze dienstverlening op een professionele manier in beeld gebracht. Gert-Frank werkt vakkundig, flexibel en doelgericht. Met zijn creatieve ideeen en ruime ervaring heeft hij een mooi en informatief bedrijfsfilmpje gemaakt waar wij heel blij mee zijn! zie www.greve-hart.nl”

Berthie Melissen “MelissenSprankles” Gouda

“Ik heb samen gewerkt met Gert-Frank aan een filmopdracht van de gemeente Gouda. Gert-Frank is een gedreven filmer, die flexibel, met humor en veel vakmanschap te werk gaat. Een uiterst prettige samenwerking!”

Henriette Wijnen, “K5 gemeenten” Schoonhoven e.o.

“Door de professionele aanpak, vanaf het maken van het script tot en met de montage, van Chinchilla Productions is er een goede informatiefilm gemaakt over het project “WaardenSchoon” . Chinchilla Productions heeft laten zien tijdens de opdracht flexibel en creatief te zijn”.

Patricia Schook “Op Koers” Moordrecht

Gert-Frank is een audio en video expert, die het hele traject van concept tot uiteindelijke film tot een schitterend resultaat brengt en daarbij goede adviezen geeft. Hij denkt mee en heeft veel ervaring om zodoende met creatieve en werkende voorstellen te komen. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen aan ieder een die een bedrijfsmatige film wil hebben.”

Marielle Azim ” AzimDezign & Communicatie Haastrecht

“Ik heb met Gert-Frank samen gewerkt aan een filmpje voor De Meander Gouda. Hij gaf de juiste tips en inzichten en wist met oplossingen te komen die pasten bij de opdracht en de middelen die we tot onze beschikking hadden. Het is leuk filmpje geworden waar je op een originele manier kennis maakt met de school. Ik kan me voorstellen dat steeds meer bedrijven en organisaties een filmpje laten maken om inzicht te geven in hun organisatie. Voor op de site of tijdens een presentatie. Het geeft in het kort op een dynamische manier beeld wie je bent en wat je voor je klanten kunt betekenen.