Wat vinden anderen van Chinchilla Productions?

Marielle Azim ” AzimDezign & Communicatie Haastrecht

“Ik heb met Gert-Frank samen gewerkt aan een filmpje voor De Meander Gouda. Hij gaf de juiste tips en inzichten en wist met oplossingen te komen die pasten bij de opdracht en de middelen die we tot onze beschikking hadden. Het is leuk filmpje geworden waar je op een originele manier kennis maakt met de school. Ik kan me voorstellen dat steeds meer bedrijven en organisaties een filmpje laten maken om inzicht te geven in hun organisatie. Voor op de site of tijdens een presentatie. Het geeft in het kort op een dynamische manier beeld wie je bent en wat je voor je klanten kunt betekenen.

Greg Coert “Politie Den Haag”  ICT medewerker (BART!)

Gert-Frank (Chinchilla Productions) neemt zijn werk uiterst serieus.

Absoluut fijn om mee te werken, gaat rustig en secuur te werk en adviseert deskundig om tot een goed product te komen. Hij heeft voor ons, het BART! (Burger Alert Realtime) project team, tot volle tevredenheid alle videoproducten professioneel in elkaar gezet.

Kortom, een echte aanrader!

Bart Wiekart  “Historisch Genootschap Waddinxveen

Samen met Gert-Frank heb ik een aantal portretten gemaakt van historische Waddinxveners. Dat zijn leuke en informatieve filmpjes geworden. Daarom hebben we opnieuw de samenwerking gezocht en een aantal nieuwe projecten gestart.

Henri Pool “Gemeente Waddinxveen

Voor de gemeente Waddinxveen heeft Gert-Frank een aantal mooie projecten gedaan. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt aan de introductie van de nieuwe wethouders in 2018, de oktober participatiemaand in 2018 en de Meet & Match in 2019. Bij Gert-Frank krijg je voor een prima prijs een goed product. Hij is erg flexibel in zijn werktijden en altijd bereid snel te schakelen.

Tony Bosma “Extend Limits

Ik heb intensief samengewerkt met Gert Frank aan meerdere video’s binnen het project BART voor de Politie. Een lastige opgave die bestond uit het maken vaststellen doelen, teksten/vidceoscrips, bepalen beeldmateriaal en het creëren van nieuw beeldmateriaal. Gert Frank is een zeer gedreven en deskundige professional. Hij weet zeer goed de boodschap kracht bij te zetten via beelden en tekst. Hij weet zeer goed de juiste toon aan te slaan met zijn video’s en heeft een duidelijke stijl. Hij schuwt  kritische vragen niet zolang ze het eindproduct versterken. In de communicatie is het zeer plezierig werken met Gert Frank. Hij is bereikbaar en werkt snel en gedegen. Gert Frank is creatief en weet met zijn video’s de doelgroep te raken. Verder is Gert Frank erg bekwaam met de verschillende tools voor video bewerking en kan hij met zijn netwerk eenvoudig opschalen voor het registreren van bijvoorbeeld events met meerdere camera’s. Aanrader!

Misschien nog wel het belangrijkste: Samenwerking met Gert Frank is leuk en zeer plezierig en efficient! 

Leo Koenraads ” Politie Den Haag” Projectleider BART!

Chinchilla productions heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van Bart! videoproducties. Bart! is het kennis- en ontwikkelplatvorm van de Politie-Gemeente Den Haag-TNO-CGI-TIGNL om in de toekomst 24/7 de samenleving te verbinden met de dienstverlening van de overheid. Voor meer informatie www.bartportal.nl

De video’s op deze portal zijn mede dankzij Chinchilla productions gemaakt.

De samenwerking met Chinchilla hebben wij als zeer positief ervaren.

Bas Oldemans “Carmelcollege” Gouda

“Gert-Frank is an extremely OK guy. He works very well with students, while maintaining superb professional standards. We, Carmelcollege Gouda, promote our school on You-Tube with the expert help of Gert-Frank and our own Digi-Media kids.”

Greve @ ’t Hart  “Latent Talent”  Schiphol airport

“Chinchilla Productions heeft ons bedrijf en onze dienstverlening op een professionele manier in beeld gebracht. Gert-Frank werkt vakkundig, flexibel en doelgericht. Met zijn creatieve ideeen en ruime ervaring heeft hij een mooi en informatief bedrijfsfilmpje gemaakt waar wij heel blij mee zijn! zie www.greve-hart.nl”

Berthie Melissen “MelissenSprankles” Gouda

“Ik heb samen gewerkt met Gert-Frank aan een filmopdracht van de gemeente Gouda. Gert-Frank is een gedreven filmer, die flexibel, met humor en veel vakmanschap te werk gaat. Een uiterst prettige samenwerking!”

Henriette Wijnen, “K5 gemeenten” Schoonhoven e.o.

Door de professionele aanpak, vanaf het maken van het script tot en met de montage, van Chinchilla Productions is er een goede informatiefilm gemaakt over het project “WaardenSchoon” . Chinchilla Productions heeft laten zien tijdens de opdracht flexibel en creatief te zijn”.

Patricia Schook “Op Koers” Moordrecht

Gert-Frank is een audio en video expert, die het hele traject van concept tot uiteindelijke film tot een schitterend resultaat brengt en daarbij goede adviezen geeft. Hij denkt mee en heeft veel ervaring om zodoende met creatieve en werkende voorstellen te komen. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen aan ieder een die een bedrijfsmatige film wil hebben.”