Voor de gemeente Gouda Produceerde Chinchilla Poductions “OTV Gouda” een project over onderwijstijdverlenging op 6 scholen van het basis en voortgezet onderwijs. Met de productie werd aandacht gevraagd voor continuering van het project.

 

 

 

 

 

De K5 gemeenten Schoonhoven, Vlist, Bergambacht, Nederlek en Ouderkerk werken samen in het project “WaardenSchoon” in dit project krijgen kansarme inwoners scholing en begeleiding naar werk. Chinchilla Productions produceerde de promotievideo

 

 

 

 

Voor de gemeente Waddinxveen heeft Chinchilla Productions een cameraman geleverd voor de opnamen van de toespraak van burgemeester Cremer.

 

 

 

 

 

 

Chinchilla Productions levert cameraman voor Krijn van RIjn Communicatie, tijdens de mediatraining.

 

 

 

Voor Excelsior sport in Den Haag, verzorgde Chinchilla Productions de cameraman en apparatuur voor de mediatraining.

 

 

 

 

 

Promotievideo geproduceerd voor Greve & ‘t Hart. De video wordt gebruikt op de website ter promotie van het product “Latent Talent” (talent ontwikkelaar) en is opgenomen op Schiphol.

 

 

 

 

 

Voor Vestia Rotterdam-Noord produceerde Chinchilla Productions de voorlichtingsvideo over Wijkbeheerders.

 

 

 

 

Is NLP coach en verzorgt de schilderworkshop “Creatief en iets meer” Hierin laat Ilona u onbewust mooie creaties maken. Chinchilla Productions produceerde de promotievideo.

 

 

 

 

 

Voor Op Koers produceerde Chinchilla Productions diverse malen. Zowel de productie over de reacties van deelnemers van de NLP practitionertraining, de uitreiking van de certificaten en de promotievideo, zijn door Chinchilla Productions vervaardigd.

 

 

 

Chinchilla productions heeft meerdere keren zijn medewerking verleend als cameraman / editer bij producties voor Politie Haaglanden.

 

 

 

 

 

 

Jeugd Advies Raad, Waddinxveen. Houdt zich bezig met politieke vraagstukken waarbij jongeren centraal staan. ChinchillaProductions produceerde de promotievideo voor op de website van de JAR Waddinxveen.