Oud filmmateriaal overzetten op dvd

Digitaliseren van super8, single8, 8mm, Hi8, C-VHS, VHS, S-VHS, DV, DVCAM film en videobeelden.

Voor het digitaliseren van film en videobeelden door Chinchilla Productions, moet u rekening houden dat er maximaal 120 minuten kunnen worden weggeschreven naar een master DVD,van 4,7 Gigabyte.

Na digitaliseren van de film en videobeelden zijn er nog een aantal mogelijkheden die door Chinchilla Productions kunnen worden uitgevoerd, zoals het toevoegen van geluid, muziek, titels in beeld, corrigeren en het nabewerken van het beeldmateriaal. Het bestellen van extra exemplaren van de master dvd is geen probleem. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier van Chinchilla Productions.

Na het plaatsen van uw bestelling neemt Chinchilla Productions direct contact met u op, om af te spreken of uw beeldmateriaal wordt opgehaald, of dat u het beeldmateriaal zelf bij Chinchilla Productions aflevert.

Standaard opties voor digitaliseren van uw film en videobeelden.

Een DVD met maximaal 2 uur gedigitaliseerd videobeeldmateriaal p/dvd a € 25.–  Op de DVD worden hoofdstukken aangemaakt zodat u via het menu een duidelijk overzicht heeft wat er op de DVD staat en dat u snel kunt switchen tussen de opgenomen videobeelden op de DVD. De DVD wordt geleverd in een stevige opbergbox, voorzien van een mooi hoesje en de DVD krijgt een mooi bedrukte sticker met daarop tekst over de inhoud. Voor de oude filmbeelden is wat meer werk nodig om deze te digitaliseren de kosten daarvoor zijn dan ook anders opgebouwd. Dit heeft te maken met de grote verscheidenheid aan film spoelen (3 min =kleine spoel, 10 min , 15 minuten en 30 minuten spoelen zijn er ook. Oude films breken snel door uitdroging en moeten na breken eerst geplakt worden. Ook moeten alle films worden terug gespoeld na afdraaien. Hiervoor wordt de prijs bepaald door een uurbedrag te hanteren van 55,– euro.

 

Extra opties:

Als extra optie kunt u kiezen om uw beeldmateriaal opnieuw te laten monteren zodat de minder goede stukken film worden verwijderd en de film korter wordt en er meer origineel beeldmateriaal op de DVD kan worden weggeschreven. Hier onder ziet u nog enkele mogelijkheden die als extra optie kunnen worden besteld.

Monteren/na bewerken/kleur correctie p/uur a € 27,50

Titels toevoegen p/titel € 0,50

Muziek toevoegen p/dvd a € 9,95

Oude projector geluid toevoegen p/dvd a € 3,75

Extra exemplaren van master dvd p/dvd a € 7,50

Verzendkosten hangen af van het gewicht en kunnen niet vooraf bepaald worden.

Overige wensen omtrent de te produceren DVD kunnen op aanvraag en na overleg worden toegepast.

Op een dvd wordt maximaal 2 uur aan gedigitaliseerd videomateriaal weggeschreven a € 25,–. Voor iedere volgende dvd wordt eveneens € 25,– in rekening gebracht, ook als de dvd niet de volledige 2 uur beeldmateriaal bevat. Het is dus zaak genoeg videomateriaal beschikbaar te stellen.

Prijzen zijn excl. verzendkosten.